Whitepaper: uw administratie zelf doen of uitbesteden?

Whitepaper. Onderwijs administratie. Insourcen of outsourcen. Helder Onderwijs.

Whitepaper: uw administratie zelf doen of uitbesteden?

De afgelopen jaren zien we een trend waarbij meer schoolbesturen ervoor kiezen om de financiële administratie in eigen beheer uit te voeren. Grotere schoolbesturen overwegen ook in toenemende mate om de personeels- en salarisadministratie op eigen locatie te verwerken. Wat betekent
insourcen voor uw organisatie en de medewerkers bij u op het stafbureau? Bent u klaar voor het volledig zelf uitvoeren van uw administratie? Of is het voor uw organisatie juist veel verstandiger om dergelijke administratieve processen uit te besteden?

In deze whitepaper gaan we uitgebreid in op deze trend om administratieve dienstverlening in eigen beheer uit te voeren. De keus voor insourcen betreft vaak een beslissing voor langere tijd waarbij kwaliteit en continuïteit geborgd moeten zijn en waarbij het gaat om de juiste inzet van de onderwijsinstelling.

Lees de whitepaper over het in- en outsourcen van uw onderwijs administratie en wat de juiste keus is voor uw onderwijsinstelling.

Meer informatie of vragen, neem contact op met uw accountmanager of contactpersoon van Helder Onderwijs. Wij helpen u graag!