Over Helder Onderwijs

Helder Onderwijs advies administratie onderwijs

Grip op uw bedrijfsvoering, meer tijd voor goed onderwijs

Helder Onderwijs is een volledig automatisch digitaal advies- en administratiebureau gespecialiseerd in dienstverlening voor het onderwijs op het gebied van HRM, financieel management, juridische zaken, facilitaire zaken en ICT. Met de klant centraal in alles wat we doen, werken professionals met hart en ziel om het Nederlandse onderwijs goed te houden en waar nodig te verbeteren. Wij ondersteunen onderwijsinstellingen door de bedrijfsvoering te vereenvoudigen en door het bestuur en de medewerkers op elk moment te voorzien van de kennis en informatie die zij nodig hebben. Hierdoor blijven onderwijsinstellingen in control en kunnen zij zich volledig richten op het leveren van onderwijs aan leerlingen.

Volledig automatisch digitaal advies- en administratiebureau voor het onderwijs

Administratie voeren is het fundament van ons bedrijf, volledig automatisch digitaal georganiseerd met invoer aan de bron. Waar geen hand aan te pas hoeft te komen, gebeurt dat ook niet. Digitale administratie verwerkingseenheden op 2 plekken in Nederland met 100 professionals die een drive hebben om bij de klant een 10 te scoren. Onze professionals wonen en werken regionaal en zij komen dagelijks bij de klant over de vloer om regie te voeren op de klantdoelstellingen. Helder Onderwijs is een waardevolle en betrouwbare kennisorganisatie die in principe elke complexe vraag van de klant kan beantwoorden. Wij zijn zo georganiseerd dat we binnen 48 uur de probleemdefinitie goed gedocumenteerd en toegelicht met de klant kunnen bespreken. Want als het probleem eenmaal helder is, dan is de oplossing eenvoudig.

Klanten onderwijs centraal

In alles wat Helder Onderwijs doet staat de klant centraal en wij, als specialist op het gebied van het optimaliseren van de bedrijfsvoering onderwijs, helpen onze klant om haar doelstellingen te realiseren. Daarnaast werken wij met een vertrouwd netwerk van partnerbedrijven die logistiek volledig zijn aangesloten op onze wijze van dienstverlening. Dat geeft ons het vertrouwen dat Helder Onderwijs het verschil maakt.

Visie Helder Onderwijs

Professionals in het onderwijs werken met hart en ziel om het Nederlandse onderwijs goed te houden en waar nodig te verbeteren. Het systeem waarin zij werken is complex en kent vele, soms tegenstrijdige, regels en protocollen. Helder Onderwijs draagt actief bij aan de verheldering en vereenvoudiging van dit systeem voor onderwijsinstellingen en professionals. Wij helpen u in control te komen en te blijven. Zo leveren wij een indirecte, maar waardevolle bijdrage aan de kwalitatieve verbetering van het onderwijs als geheel.

Missie Helder Onderwijs

Ondersteunen van onderwijsinstellingen door hun bedrijfsvoering te vereenvoudigen en door de medewerkers op elk moment te voorzien van de kennis en informatie die zij nodig hebben om te kunnen sturen met inzicht. Hierdoor kunnen onderwijsinstellingen zich (weer) volledig richten op het leveren van onderwijs aan leerlingen. Helder Onderwijs doet dit met gemotiveerde professionals, integraal in de vakgebieden HRM, financieel management, juridische zaken, facilitaire zaken en ICT.