Planning & control

Planning & Control Helder Onderwijs

Planning & control onderwijs, blijf in control

In het onderwijs is steeds meer vraag naar extra ondersteuning op het gebied van planning & control. Het gaat hier om het intern beheersen, en waar nodig bijsturen, van de processen in uw organisatie met als doel in control zijn en blijven. Helder Onderwijs ondersteunt u bij het inrichten en optimaliseren van uw planning & control cyclus. Het aanbod van Helder Onderwijs kenmerkt zich door te starten bij de plannen en de wijze waarop u hier sturing aan wenst te geven. Ons doel is de klant echt verder helpen. Helpen om in control te zijn en te blijven.

Planning & control; snel toegankelijke en gebruiksvriendelijke managementinformatie

De behoefte aan snel toegankelijke en gebruiksvriendelijke managementinformatie en sturingsinformatie voor onderwijs groeit. Ons managementinformatiesysteem Metris voorziet u van adequate managementinformatie over uw onderwijsinstelling. Dashboards geven u inzicht in de huidige situatie en laten trends zien. Onze consultants bundelen deze brongegevens en relevante wet- en regelgeving, analyseren deze informatie en adviseren u over passende maatregelen om uw doelen te realiseren. Op deze manier blijft u in control en kunt u op de juiste manier sturen.

U kunt de gewenste dashboards of managementinformatie op ieder moment genereren. Desgewenst ondersteunen wij u bij het opstellen van rapportages in uw planning & control cyclus of bij het inrichten van het planning & control proces. Helder Onderwijs helpt u bij de personele en financiële administratie, geeft bedrijfsvoeringadvies en levert periodiek rapportages en analyses.

Vrijblijvende afspraak, offerte of meer informatie?
Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag!