e-HRM

E-HRM Helder Onderwijs

e-HRM onderwijs, verlaagt uw administratieve last

Digitaliseren is geen doel op zich. De belangrijkste motivatie moet zijn om de verantwoordelijkheid en regie op de juiste plek binnen uw organisatie neer te leggen. Hiermee vervallen onnodige administratieve werkzaamheden. Nog belangrijker is dat uw medewerkers en leidinggevenden de tools in handen hebben om de werkzaamheden, die nodig zijn om uw organisatiedoelstellingen te realiseren, tijdig en efficiënt uit te voeren. Uw organisatie onderscheidt zich daarnaast als een moderne en aantrekkelijke werkgever, die aansluit bij de belevingswereld en behoefte van de nieuwe generatie.

De gehele organisatie betrekken bij HR-processen via internetapplicaties. Dit levert een verhoogde kwaliteit van uw informatievoorziening op, u kunt efficiencyslagen maken en de transparantie binnen uw onderwijsinstelling wordt vergroot. Immers, de invoer van de HR-gegevens vindt plaats bij de bron en deze informatie is voor iedereen inzichtelijk en toegankelijk.

e-HRM onderwijs, meer dan self service alleen

Veelal wordt bij e-HRM gedacht aan ‘self service’ processen. Dit is natuurlijk terecht maar ook verzuim en meer tactische HR-processen als werving- en selectie en medewerkerontwikkeling lenen zich uitstekend voor digitaliseren. Doordat u deze processen integreert in uw HR-systeem, is invoeren van gegevens slechts één keer nodig. Dit verlaagt uw administratieve last en de papieren rompslomp is daarmee verleden tijd.

Helder Onderwijs werkt op het gebied van e-HRM samen met Youforce (Raet) en AFAS. Beide HR-systemen bieden op eigen wijze ondersteuning aan HR-processen. Onze professionals zijn uiteraard volledig op de hoogte van de functionaliteiten, de voor- en nadelen en de kaders van de HR-systemen. Hierdoor zijn wij in staat uw organisatie perfect te ondersteunen en adviseren bij het implementeren en optimaliseren van diverse HRM- en salarisprocessen.

e-HRM onderwijs, onze professionals helpen u onder andere bij:

• Manager Self Service (MSS).
Employee Self Service (ESS).
• Digitaal personeelsdossier.
Verzuim.
Medewerkerontwikkeling.
Optimalisatie administratieve processen.
Insourcing administratieve werkzaamheden.

Vrijblijvende afspraak, offerte of meer informatie?
Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag!