Administratie

Administratie onderwijs salarisadministratie personeelsadministratie financiele administratie digitale factuurverwerking Helder Onderwijs

Uw administratie onderwijs is onze zorg

Administratie in het onderwijs is voor veel onderwijsinstellingen een noodzakelijk kwaad en een administratieve last. Heeft u ook weleens het gevoel dat u nauwelijks toekomt aan het verzorgen van goed onderwijs, omdat u veel tijd verliest aan zaken als bedrijfsvoering, salarisadministratie, financiële administratie, personeelsbeleid, de nieuwe CAO, veranderende wet- en regelgeving, extra gelden in het onderwijs of decentralisatie van huisvestingsgelden? Maar vindt u het wél belangrijk dat uw medewerkers tijdig het salaris ontvangen? En blijft u graag in control doordat u de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar heeft?

Verbeter uw bedrijfsvoering onderwijs en reduceer de administratieve last

Helder Onderwijs helpt u graag. Wij hebben verstand van onderwijs, wet- en regelgeving én van bedrijfsvoering. Wij dragen eenvoudige en effectieve oplossingen aan, waardoor u veel administratieve last bespaard blijft en u zoveel mogelijk tijd, energie en geld kunt besteden aan het geven van onderwijs.

Administratie volledig digitaal en dus efficiënt en vrijwel foutloos

Helder Onderwijs maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden die er zijn, vanzelfsprekend in het belang van de klant en van de sector onderwijs. Daarom streven wij naar maximale digitalisering en invoer aan de bron. Dit is de enige manier voor u en voor ons om efficiënt en vrijwel foutloos te werken. Uiteraard helpen wij u om uw processen digitaal in te richten en uw medewerkers op te leiden, zodat zij gemotiveerd vanuit de eigentijdse gedigitaliseerde processen gaan werken.

Helder Onderwijs biedt controle op volledigheid, juistheid en tijdigheid van uw administratie zodat u altijd beschikt over actuele, relevante informatie om uw eigen organisatie te sturen. Zo bent en blijft u in control. Onze professionals zijn experts op het gebied van personele en financiële dienstverlening binnen het onderwijs met veel kennis van de verschillende software pakketten. Wij houden u op de hoogte van de wijzigingen in de wet- en regelgeving en CAO en verwerken dit, indien nodig, in uw financiële administratie, personeelsadministratie en/of salarisadministratie.

Vrijblijvende afspraak, offerte of meer informatie?
Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag!